Kalendarium - 2011

Teminsstart stor häst

måndag 22 augusti

Terminsstart ponnyryttare

Debutant dressyr ordnas för ponny- och hästryttare. Du anmäler dig på listor på anslagstavlan i stallet. Kontrollera med din ridlärare om du är mogen för tävlingsstart. Lycka till!

18 September är det dags för första omgången i Ridsportallsvenskan div. 3 i hoppning hos Värmdö Ridklubb. Bromma Ridklubb startar med ett lag på Äppelvikens Ridskolas skolhästar. Ekipagen som deltar är Hilda Henriksson – Prada, Sofie Kysela – Caravelle, Lovisa Lundevall – Acapella, Felicia Smith – Corlene, Katarina Wright – Looise och Victoria Brattström – Quebec. Efter förklassen kommer fyra av dessa att tas ut till lagklassen.

Debutant hoppning för ponny- och hästryttare. Du anmäler dig på anmälningslistor på anslagstavlan i stallet, där står även samlingstider och ev. annan nödvändig information. Kontrollera med din ridlärare om du är redo för tävling. Domare är Helena Hoffman.

söndag 2 oktober

Klass 1 hoppning för häst & ponnyryttare arrangas av Bromma Ridklubb i samarbete med Äppelvikens Ridskola. Anmälan och mera mer info på anslagstavlan i stallet. Domare Victoria Brattström.

söndag 9 oktober

Bromma Ridklubbs lag i Ridsportallsvenskan div. 3 tävlar i omg. 2 som arrangeras av Djursholms Ridklubb.

söndag 23 oktober

Final i Ridsportallsvenskan div. 3 på hemmaplan.

lördag 5 november

Klass 2 hoppning för häst- och ponnyryttare arrangeras av Bromma Ridklubb i samarbete med Äppelvikens Ridskola. Domare Helena Hoffman. Samling för hästryttare kl. 10:00, ponnyryttare kl. 11:00 i klubbrummet ovanför stallet. Hästryttarna börjar dagens tävling, ponnyklassen beräknas starta tidigast 13:30.

söndag 13 november

Dressyrtävling LC:1 för ponny och häst arrangeras av Bromma Ridklubb i samarbete med Äppelvikens Ridskola. Domare Marie Svedin. Mera info och anmälningslista på anslagstavlan i stallet.

söndag 20 november

En fullspäckad dressyrdag på Bromma Ridklubb och Äppelvikens Ridskola med LB:1 för häst och ponny, LA:1 för häst och LC:2 för ponny. Domare: Isabella Mongelli. För mera info och anmälan se anslagstavlan i stallet.

söndag 11 december