Kalendarium - september 2011

Debutant dressyr ordnas för ponny- och hästryttare. Du anmäler dig på listor på anslagstavlan i stallet. Kontrollera med din ridlärare om du är mogen för tävlingsstart. Lycka till!

18 September är det dags för första omgången i Ridsportallsvenskan div. 3 i hoppning hos Värmdö Ridklubb. Bromma Ridklubb startar med ett lag på Äppelvikens Ridskolas skolhästar. Ekipagen som deltar är Hilda Henriksson – Prada, Sofie Kysela – Caravelle, Lovisa Lundevall – Acapella, Felicia Smith – Corlene, Katarina Wright – Looise och Victoria Brattström – Quebec. Efter förklassen kommer fyra av dessa att tas ut till lagklassen.

Debutant hoppning för ponny- och hästryttare. Du anmäler dig på anmälningslistor på anslagstavlan i stallet, där står även samlingstider och ev. annan nödvändig information. Kontrollera med din ridlärare om du är redo för tävling. Domare är Helena Hoffman.