Nyhetsarkiv - januari 2013

tisdag 24 mars

Hej allesammans,

Ridningen fortsätter tillsvidare under vårterminen. För att minska risken för smittspridning, ber vi er respektera följande:

• Kom enbart till stallet när du ska rida din lektion

• En medhjälpare får följa med vid behov

• Skötarsystemet pausas

• Klubbtävlingar ställs in tillsvidare

De som arbetar i stallet (ordinarie- samt extrapersonal), får fortfarande vistas i stallet.

Ta hand om er!

Äppelvikens Ridskola och Bromma Ridklubb

torsdag 24 januari

Floh
Årets första dressyrsöndag vanns av LA:2 vanns av Emma Stockhaus-Primadonna , LB:1 Saga Heed-Gärtner – Floh och slutligen LC:2 togs hem av Moa Mårtensson på Curry. Grattis till alla vinnare, för fullständigt reslutat se här.

lördag 12 januari

Helen Persson på Classic H, foto: Peter Zachrisson
Clinic med Helena Persson i anslutning till Klass 1 hoppning 27 Jan. ÖPPEN FÖR ALLA MEDLEMMAR!
Kl. 14:00 teori med tips inför hopptävling, därefter gemensam bangång. Klass 1 ekipagen bedöms under ritten av Helena.
Alla är välkomna! Ingen avgift.

Placerade ryttare i dagens tävling

Ingrid Lilienthal dominerade hästklasserna under Trettondagshelgen, vinst idag igen, denna gång i klass 2 hoppningen med Sidine. Zoe Pellisier på Storm vann ponnyklassen.
För fullständiga resultat se här.

lördag 5 januari

Wizard
Tolv duktiga ponnyryttare deltog i Trettondagshelgens sedvanliga Debutant hoppning, godkända ritter gjorde Stehpanie Lager-Andersson på Chips, Vera Lindsten på Shadow, Adam Blomberg på Storm och Josephine Reiner på Shadow. Ingrid Lilienthal på Wizard blev den enda godkända ryttaren av de tre hästekipagen. Dagens domare Lisa Winther.