Nyhetsarkiv - februari 2013

tisdag 24 mars

Hej allesammans,

Ridningen fortsätter tillsvidare under vårterminen. För att minska risken för smittspridning, ber vi er respektera följande:

• Kom enbart till stallet när du ska rida din lektion

• En medhjälpare får följa med vid behov

• Skötarsystemet pausas

• Klubbtävlingar ställs in tillsvidare

De som arbetar i stallet (ordinarie- samt extrapersonal), får fortfarande vistas i stallet.

Ta hand om er!

Äppelvikens Ridskola och Bromma Ridklubb

lördag 16 februari

Primadonna

10 Februari genomfördes tre spännande dressyrklasser. I LB:1 för hästryttare vanns av Anna Berthels på Wizard medan LC:2 togs hem av Julia Larsson på Primadonna, ponnyklassens segrande ekipage i LC:1 var Tiffani Segerbrand på Floh. Grattis! För fullständiga resultat se här.

lördag 16 februari

Vi gratulerar två nya dressyrryttare som söndagen 3 Februari klarade debutant tävlingen LC:1 galant: Lovisa Lundh på Quebec och Stephanie Lager-Andersson på Angel.

lördag 2 februari

Onsdagen den 13 februari kl 19.00 är det årsmöte i Bromma Ridklubb. Välkommen till Café Hipp i Stora ridhuset!
Här kan ni ladda ner kallelsen.

lördag 2 februari

Klicka på bilden så kan du läsa mer om årsfesten.

Winnipeg med Caroline Lagergréen på Falsterbo Horse Show
Helena Persson gästade klass 1 hoppningen och höll en utmärkt clinic i samband med tävlingen. Vinnare i ponnyklassen Tiffani Segerbrand på Storm, hästklassen vanns av Anneli Tjärnberg på Winnipeg. För fullständigt reslutat se här.