Nyhetsarkiv - 2018

tisdag 24 mars

11:34

Hej allesammans,

Ridningen fortsätter tillsvidare under vårterminen. För att minska risken för smittspridning, ber vi er respektera följande:

• Kom enbart till stallet när du ska rida din lektion

• En medhjälpare får följa med vid behov

• Skötarsystemet pausas

• Klubbtävlingar ställs in tillsvidare


De som arbetar i stallet (ordinarie- samt extrapersonal), får fortfarande vistas i stallet.

Ta hand om er!

Vänliga hälsningar

Äppelvikens Ridskola och Bromma Ridklubb


söndag 21 oktober

16:46

Lördagen 20 oktober arrangerade BRK lokal ponnyhoppning. Många fina ritter av både hemmaryttare och gäster. Några av dagens höjdpunkter och placerade: Alice Norrbom-Calypso, Clara Ljungberg-Benny, Sofia Blix-Sprite, Adrienne de Geer-Tonto och Sofia Sollander-Sunny. Samtliga resultat här.

söndag 7 oktober

16:42

Söndagen 30 september arrangerades klubbtävlingar i dressyr. Grattis till vinnarna: Anna-Pia Gunnarsson-Looise i LC:1 som red ihop 72% och Sofia Sollander-Tarzan i LB:1 som fick 65%.

söndag 7 oktober

16:32

Grattis till vinnarna i dagens klass 1 hoppning: Clara Thuresson-Wilma och Zoe Pellissier-Wizard. Övriga placerade ponny: Alice Fuxe-Calypso och häst: Vicky Olsson-Wizard och Maria Nordström-Galito.

tisdag 18 september

11:54

Många duktiga debutantryttare i helgens ponnydressyr. Grattis Viola Nordström, Ella Oling, Matilda Ornbandt, Julia Zettergren och Julia Eriksson som blev godkända. Godkända hästryttare: Iva Stepahan och Viveca Engman.

måndag 3 september

14:46

Det blev en femteplats för BRK’s lag i 1:a omg. av RidsportAllsvenskan div. 3, hoppning hos Mälarhöjdens RS. Felfria rundor av Annikka Berridge-Beretta och Emma Vicklander-Wizard. Färingsö Rididrott vinnare av denna omgång. Resultat>här.

onsdag 29 augusti

12:11

Vi vill informera om att vi återgår till lottning av hästar vid klubbtävling, däremot delas hästarna ut av ridskolan vid debutanttävling.
Vi väljer att ta bort koefficient vid summering av championatspoäng eftersom detta kan ge en snedfördelning, dvs poäng densamma oberoende om man tävlat samma eller olika hästar.

torsdag 23 augusti

16:17

Söndagen 2 september drar RidsportAllsvenskan div.3 hoppning för hästekipage igång. Första omgången avgörs hos Mälarhöljdens RS. För BRK tävlar Annikka Berridge-Beretta, Astrid Nordström-Cantherel, Petra Brynger-Lambretta och Emma Vicklander-Wizard. Mer info här.

söndag 24 juni

15:19

Stort tack alla våra elever för en trevlig ridtermin, vi önskar er alla en riktigt skön sommar. Ridterminen för seniorer börjar 14/8 och för ungdomar/ barn veckan därpå. Hästarna har sommarlov och det är förbjudet att besöka dem i hagen.

onsdag 30 maj

16:01

Grattis till Klubbmästarna i dressyr 2018 Jonna Donar-Tarzan och Marlene Häggström-Primadonna. Se samtliga resultat här.

onsdag 30 maj

15:57

Hantering av personuppgifter på Nya Äppelvikens Ridskola. Den 25 maj 2018 får hela EU en ny gemensam datalagstiftning. Lagstiftningen är tänkt att ge EU-medborgare mer kontroll över den data som finns insamlad om dem och hur den används. Det kräver bland annat att företagen informerar om vilka uppgifter som samlas in, hur de används, av vem de behandlas, varför de behandlas och hur länge de sparas.
Äppelvikens ridskola samlar in personuppgifter när du ansöker om att bli elev eller barn som vill bli elev. De uppgifter som vi kan komma att spara är födelsedatum (inte personnummer), namn, adress, telefonnummer, e-postadress och kontaktuppgifter till anhöriga (namn, telefonnummer, adress).
Äppelvikens Ridskola använder uppgifterna för placering av elever i rätt ridgrupp, för fakturering samt vid behov kontakt med anhörig.
De företag som behandlar uppgifter på uppdrag av oss får del av den information som vi samlat in. Det gäller i första hand fakturering som utförs av auktoriserad revisionsbyrå som har avtal med Äppelvikens Ridskola samt har motsvarande sekretesspolicy som Äppelvikens Ridskola.
Uppgifterna sparas endast under den tid som personen är elev eller står på väntelista för en plats på Äppelvikens Ridskola.
Du har rätt att närsomhelst begära att Äppelvikens Ridskola raderar eller begränsar användningen av de uppgifter vi har om dig. Du har också möjlighet att skriftligt och kostnadsfritt begära registerutdrag över de uppgifter Äppelvikens Ridskola har om dig.

lördag 19 maj

13:10

Fortsatt fina resultat för BRK’s lag i PonnyAllsvenskan i hoppning div.3 omg. 2 hos Roo Gård.. Andra plats för laget Jonna Donar-Calypso, Lova Lillengård-Shadow, Sofia Sollander-Storm och Stella Sasse-Sunny. Resultat här</strong>.

torsdag 10 maj

13:39

Årets Klubbmästare i hoppning har korats, stort Grattis till Julia Donar-Storm och Emma Vicklander-Wizard . Vi vill också Tacka alla funktionärer, ridlärare, tävlande och supporters, och fina hästar och ponnies för vårens hopptävlingar. För samtliga resultat se här.

lördag 5 maj

06:07

Den traditionella maskeradhoppningen på 1 maj är en årlig tradition och drar alltid många tävlande, årets tävling vanns av Jonna Donar-Tarzan. Stort Grattis! För samtliga resultat se här.

söndag 22 april

17:36

Revansch på hemmaplan efter en svag start i första omgången av DressyrAllsvenskans div. 3 för häst. Nu en fin andraplats för Astrid Nordström-Canterel, Fanny Jeppson-Flipper och Emma Vicklander-Dansa. För samtliga resultat se här.

söndag 22 april

17:33

Bästa möjliga inledning för BRK i PonnyAllsvenskans div. 3 hoppning på hemmaplan. Vinst till Adrienne de Geer-Calypso, Sofia Sollander-Floh, Lova Lillengård-Shadow och Stella Sasse-Sunny. Grattis! För samtliga resultat se här.

tisdag 3 april

12:29

Påskhoppningen är avgjord. Grattis till alla duktiga debutantryttare som red fina rundor. I klass 2 hoppningen grattar vi vinnarna Nellie Granskog-Ozzy och Ebba Wraghe-Beata. Samtliga resultat här.

söndag 25 mars

17:25

Grattis Stella Sasse-Sunny och Amanda Rydman-Leo vinnare i dagens klass 1 hoppning. För fullständiga resultat se här.

fredag 23 mars

16:01

Dressyrryttarna har tävlat flitigt under mars månad. Grattis till vinnarna: LB:1 Britta Lund-Looise, LB:3 Emma Stockhaus-Looise och Jonna Donar-Shadow. LC:2 Maria Nordström-Ludo, LC:1 Lova Kolare-Shadow. Tack till alla andra tävlande också, fina ritter och kul att så många vill tävla.

söndag 4 mars

18:11


Äppelvikens Ridskolas egen uppfödning Point Break bruksprovvinnare i hoppning 2018. Point Break är e. Action-Breaker och mamma är Beretta, vars egen mamma Lambretta numera är populär ridskolehäst. Läs mer här.

torsdag 1 mars

17:38

Ny modell för Hästuttdelning vid klubbtävling. Hästar/ponnyer delas ut av ridskolan.Startlistor anslås sju dagar innan tävling på anslagstavlan, FB och hemsida. Anmälan till tävling anslås 3 veckor innan tävling och tas ned 1 vecka innan. Efteranmälan i mån av plats/ Strykning sker i kontakt med ridskolan.

torsdag 1 mars

17:36

Dressyrsöndag 11 februari. Roligt med så många starter, Grattis till vinnarna Ponny LC:1 Louisa Toding-Tarzan, Ponny LC:2 Julia Donar-Tarzan och Häst LC:2 Britt-Marie Fransson-Dansa. Samtliga resultat här.

fredag 9 februari

13:43

Grattis till alla duktiga dressyrdebutanter som red så fint på tävlingen söndagen 4 februari, många godkända ritter. Se resultat här.

torsdag 25 januari

17:41

Grattis Johanna Dolk-Litium och Stella Sasse-Sunny till vinsterna i söndagens spännande Klass 1 hoppning. Bra ridet!

måndag 15 januari

14:51

Grattis till årets första dressyrvinnare: Ebba Byding-Tarzan i LB:1, Kaisa Bååth-Dansa LB:1 och Emma Vicklander-Dansa i LB:3. Tack till samtliga ryttare för fina ritter.

lördag 6 januari

15:43

Årets tävlingssäsong har dragit igång med debutanthoppning och klass 2. Klass 2 hoppningen vanns av Julia Donar-Apache och i hästklassen Martina Löfgren-Acapella. För övriga resultat se här. Bra ridet av samtliga ekipage!