Nyhetsarkiv - maj 2018

onsdag 30 maj

Grattis till Klubbmästarna i dressyr 2018 Jonna Donar-Tarzan och Marlene Häggström-Primadonna. Se samtliga resultat här.

onsdag 30 maj

Hantering av personuppgifter på Nya Äppelvikens Ridskola. Den 25 maj 2018 får hela EU en ny gemensam datalagstiftning. Lagstiftningen är tänkt att ge EU-medborgare mer kontroll över den data som finns insamlad om dem och hur den används. Det kräver bland annat att företagen informerar om vilka uppgifter som samlas in, hur de används, av vem de behandlas, varför de behandlas och hur länge de sparas.
Äppelvikens ridskola samlar in personuppgifter när du ansöker om att bli elev eller barn som vill bli elev. De uppgifter som vi kan komma att spara är födelsedatum (inte personnummer), namn, adress, telefonnummer, e-postadress och kontaktuppgifter till anhöriga (namn, telefonnummer, adress).
Äppelvikens Ridskola använder uppgifterna för placering av elever i rätt ridgrupp, för fakturering samt vid behov kontakt med anhörig.
De företag som behandlar uppgifter på uppdrag av oss får del av den information som vi samlat in. Det gäller i första hand fakturering som utförs av auktoriserad revisionsbyrå som har avtal med Äppelvikens Ridskola samt har motsvarande sekretesspolicy som Äppelvikens Ridskola.
Uppgifterna sparas endast under den tid som personen är elev eller står på väntelista för en plats på Äppelvikens Ridskola.
Du har rätt att närsomhelst begära att Äppelvikens Ridskola raderar eller begränsar användningen av de uppgifter vi har om dig. Du har också möjlighet att skriftligt och kostnadsfritt begära registerutdrag över de uppgifter Äppelvikens Ridskola har om dig.

lördag 19 maj

Fortsatt fina resultat för BRK’s lag i PonnyAllsvenskan i hoppning div.3 omg. 2 hos Roo Gård.. Andra plats för laget Jonna Donar-Calypso, Lova Lillengård-Shadow, Sofia Sollander-Storm och Stella Sasse-Sunny. Resultat här</strong>.

Årets Klubbmästare i hoppning har korats, stort Grattis till Julia Donar-Storm och Emma Vicklander-Wizard . Vi vill också Tacka alla funktionärer, ridlärare, tävlande och supporters, och fina hästar och ponnies för vårens hopptävlingar. För samtliga resultat se här.

lördag 5 maj

Den traditionella maskeradhoppningen på 1 maj är en årlig tradition och drar alltid många tävlande, årets tävling vanns av Jonna Donar-Tarzan. Stort Grattis! För samtliga resultat se här.