Personal

Claes och Vavva Lagergréen driver ridskolan sedan 1980. Både Claes och Vavva har ett gediget hästkunnande och en stor passion för ridskoleverksamhet. Vavva började rida på Tant Ellas ponnyridskola i slutet på 50-talet. Hon jobbade därefter på Djurgårdens ridskola i många år och gick långa kursen på Strömsholm 1969- 1970 och är diplomerad- och auktoriserad ridlärare. Bland de otaliga elever som Vavva lärt rida genom åren kan nämnas Tinne Vilhelmsson (OS, VM, EM) och Hanchen Ressle (Int. GP) m.fl.

Anders Lagergréen är uppvuxen i stallet har arbetat på ridskolan i omgångar sedan 2002. Han gick riksidrottsgymnasiet på Strömsholm 1999- 2002 och har vunnit svår hoppning. Han har även arbetat med hästar professionellt i Holland och USA. Anders är utbildad ridlärare (SLR 1) och C-tränare i hoppning. Han är en uppskattad instruktör både på junior- och senior sidan och är den som har det övergripande ansvaret för elevernas hopputbildning.

Sophie Öhrn är stallchef och instruktör och har arbetat på ridskolan sedan 2008. Tidigare var hon dressyrelev hos Ludde Craaford Hofmann på stall Sjövillan. Sophie är utbildad ridlärare (SRL 1) och har tävlat Msv. dressyr. Sophie har hand om merparten av junior- och ponnylektionerna och gör ett hästjobb;) med att lära barnen och ungdomarna att rida.


Anders Lagergréen – Sidine