Tävlingar

Caroline Lagergréen-Winnipeg

Bromma ridklubb och Äppelvikens Ridskola har mångårig erfarenhet som en uppskattad tävlingsarrangör inom Stockholmsregionen. Vi ordnar externa tävlingar både på lokal- och regional nivå inom framförallt hoppning. Vår fantastiska anläggning bjuder på utmärkta förhållanden till såväl tävlande som publik.

Bromma Ridklubb ordnar även i nära samverkan med Äppelvikens Ridskola ca 30 interna tävlingar per år för Ridskolans elever inom både dressyr och hoppning både till ponny och häst, från debutant- upp till Lätt A nivå.

Genom dessa får Ridskolans elever utveckla sina ridkunskaper ytterligare genom att pröva på tävlingsmomentet inom trygga och välordnade former.

De tävlingsintresserade, satsande ryttarna kan när de är redo för större uppgifter även få möjlighet att representera ridskolan och klubben på externa tävlingar i framförallt Ridsportallsvenskan, Stockholms Lektionshästmästerskap och andra lämpliga tävlingsevenemang.